Over Erwin

Erwin

Sinds 2010 ben ik te vinden op de yogamat. Een magische plek waar ik helemaal bij mezelf kan komen. Een plek waar ongemak en verwondering samenkomen.

Wanneer ik onbalans voel in mijn dagelijks leven zie ik dit direct terug in mijn yogabeoefening. En andersom ook, hoe meer ik op de mat sta hoe stabieler en sterker ik me voel. Het is voor mij de oefening om mijn leven te leven en dan in zijn meest pure vorm en daarbij hoort ook volop genieten.

Mijn ervaringen deel ik graag met je. Van meditatie tot leuke en uitdagende fysieke houdingen. Elke vorm van yoga zie ik als een verrijking en je steekt er altijd iets van op. Een open houding leert je om te gaan met nieuwe ervaringen, mooi en minder mooi. Mijn leraren ben ik bijzonder dankbaar, zij gaven mij de nieuwe inzichten in deze altijd veranderende wereld. Zij lieten mij oefenen, oefenen en nog eens oefenen…

De stilte die ik ervaar in een houding, en soms duurt dat even, geeft mij de kracht om door te gaan. Wat er ook gebeurt, je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt. De yogamat is een uiterst veilige plek om dit te ervaren.

Ik wilde in Lelystad een plek creëren waar mensen verschillende vormen van yoga kunnen beoefenen. Een plek waar je even stil kunt zijn en waar niets moet. Samen met Anuska ben ik initiatiefnemer van Yogaschool Lelystad en hopen wij dat dit de plek is waar je je thuis zult voelen. 

Ik nodig je van harte uit om mee te doen in mijn lessen of eens langs te komen in onze yogaschool.