Yin Yoga, Tibetaanse Meditatie & Sound Bath

– een helende reis –

Docent: Irene Sportel

Tijdens deze workshop nodigt Irene je uit om vanuit je hoofd in je hart te springen. Een uitnodiging om te verstillen, te rusten en je over te geven aan de geluiden, de Yin houdingen en aan de stilte.

We zijn geboren als liefde. En als baby’s wisten we dit als geen ander! Toen we een beetje ouder werden, gingen we (of in ieder geval: velen van ons) geloven dat liefde en geluk buiten onszelf te vinden is. We zochten ernaar in relaties, in ons werk, in goedkeuring van anderen.

Deze zondagmiddag gaan we terug naar binnen. Terug naar ons hart. Terug naar daar waar de liefde al is. Irene deelt eenvoudige Tibetaanse meditaties om ons te helpen onszelf te omarmen en lief te hebben. Zoals we nu zijn. Met alles wat er is. Via de Yin-houdingen helpen we ons lichaam te ontspannen en openen.

Aan het einde van de Yin-reis ga je ontspannen op je mat liggen, sluit je je ogen en ontvang je een Sound Bath. Met kristallen klankschalen, chimes, een gitaar en stem creëert Irene een landschap van geluid waarin je kunt rusten en gewoon kunt zijn.

Biografie Irene
Irene (1985) werkt als yogadocent, energetische heling practicioner en muzikant. Toen ze als arts tegen de grenzen van de Westerse medische wereld aanliep, besloot ze om haar hart te volgen. Nu benadert ze gezondheid en geluk vanuit een holistisch perspectief: het lichaam is niet stuk, het lichaam helpt je om terug te keren naar je pure, ware zelf, je volledige potentieel, de liefde die je bent. Irene geeft 1-op-1 energetische heling sessies en deelt Tibetaanse meditatie, yoga, sound healing en eenvoudige oefeningen om jezelf te helpen helen, je hart te volgen en innerlijke vrede te ervaren. Je kunt haar yogalessen volgen bij Delight Yoga en geeft regelmatig concerten en workshops. Voor meer informatie kun je kijken op www.irenesportel.com.

Datum: 19 januari 2020
Tijd: 14.00 tot 16.00uur (inloop vanaf 13.45 uur)
Kosten € 25,- p.p.
Heb je een abonnement of strippenkaart bij Yogaschool Lelystad zijn de kosten € 17,50 p.p. (via kortingscode, laat ons weten dat je erbij wilt zijn)

SCHRIJF JE HIER IN