Corona, een nieuwe start …

Lelystad, juli 2020

Inmiddels zijn we alweer een tijdje opgestart. We zijn vooral samen aan het oefenen in de buitenlucht en dat is heerlijk! We gaan hier zorgvuldig mee om, we houden minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en als je je niet lekker voelt blijf je thuis. De locaties hebben veel ruimte en daarnaast mag je alleen deelnemen als je een geldig abonnement hebt en jezelf vooraf inschrijft.

Volgens de laatste versoepelingen mogen we ook weer binnen oefenen en wij starten met twee lessen op dinsdag 7 juli 2020. Verder blijven we buiten tot en met 30 september 2020.

Vanwege de Corona zijn er extra maatregelen:

  • Kom geheel in Yoga kleding (kleedkamer en kluisjes zijn momenteel buiten gebruik)
  • Kom maximaal 5 minuten van te voren
  • Wacht beneden in de hal bij de grote balie, iedereen wordt opgehaald
  • Ontsmet je handen bij binnenkomst van de Fitness afdeling
  • Je schoenen kun je laten staan in het kleine halletje voor de Yogazaal
  • Je tas mag mee de zaal in en kun je in het koffiehoekje neerzetten
  • De toilet van Centra Plaza alleen gebruiken in nood, ga nog even thuis voordat je vertrekt.

Een abonnement tot en met 30 september 2020!
Om mee te kunnen doen kun je een abonnement of losse les uitzoeken in onze shop. Alle abonnementen lopen tot en met 30 september 2020, uiteraard kun je tussentijds opzeggen.

Aanmelden voor een les binnen kan van 2 dagen tot 1 uur van te voren. Voor de buitenles is dat ook vanaf 2 dagen van te voren maar kan tot en met het laatste moment voor aanvang van de les. Heb je niet de meer de gelegenheid om je aan te melden? kom gewoon en we regelen de inschrijving achteraf.

Afmelden doe je voor zowel binnen als buiten, 6 uur voor aanvang!

Voor wat betreft de buitenlessen houd je altijd ons rooster in de gaten want als er slecht weer voorspeld wordt, passen we het schema aan, zodat het aantal geplande lessen, zoveel mogelijk door kan gaan! Indien daar al mensen op ingeschreven staan, nemen we persoonlijk contact op om te overleggen voor een eventuele verschuiving van het tijdstip of de dag.

Door het afnemen van één van deze abonnementen, steun je ook direct onze school. We beseffen ons natuurlijk dat het qua weersomstandigheden bijvoorbeeld niet altijd lukt om les te geven of misschien mis je een keer een les in de week. Dit gaan we dan niet verrekenen, maar passen het rooster aan zodra het te vaak gebeurd. We hebben als beginnende school in de afgelopen weken onze reserves nagenoeg volledig verbruikt.

EN…eet gezond, drink veel water , volg je hart en neem je eigen verantwoordelijkheid.
‘Geef het de tijd’ is wat we vaak benoemen in de lessen. Zo voelt het nu ook, het omarmen van wat er is. Of je het er nu mee eens bent of niet, de maatregelen zijn genomen en het virus is er. Het enige waardevolle wat we hebben is elkaar en de tijd. Langzaam komen we weer op gang.

Heb je vragen? Laat het ons weten.

Namasté,

Anuska & Erwin