Sound of silence

meditatieve ontspanning

Binnen onze school is er aandacht voor stilte. Stilte vind je terug in iedere yogales en daarnaast hebben wij ervoor gekozen om elke twee weken op zondag een extra moment voor wat stilte aan te bieden. Dit wordt gratis aangeboden met een vrije inloop voor iedereen. In het rooster kun je zien op welke zondagen het wordt aangeboden en op welk tijdstip.

Het omarmen van de stilte kan er voor zorgen dat er ruimte komt voor een ander soort bewustzijn. Een staat die zich laat kenmerken door een diepe rust, ruimte, stilte en tevredenheid.

“The inability of people to communicate with each other, not particularly internationally but especially emotionally” – Art Garfunkel

Sound of silence: zondag van 19.30 tot 20.30 uur

In deze les is er ruimte voor ontdekking en persoonlijke ontwikkeling. Naast stilte is er in deze tijd afwisselend ruimte voor een geleide meditatie, muziek, delen van persoonlijke ervaringen, kennisoverdracht of een combinatie hiervan. Hierbij ben je vrij om je plek in de ruimte te vinden, te zitten of te liggen op een manier welke je als prettig ervaart. Hiervoor zijn er kussens, matjes, dekens en eventueel een muur om tegenaan te zitten.

We behandelen technieken zoals ademhaling, concentratie, contemplatie en aandacht. Het is er op gericht om een breder, dieper of ander bewustzijnsniveau te ervaren. The sound of silence is uiteindelijk een persoonlijke ervaring en een onderdeel van het yogapad. Ontdek het hier!